ANKARA / AKYURT - Akyurt İmam Hatip Ortaokulu

Nis

Akyurt Dart Turnuvalarında Kız takımımız . Erkekler takımımız olmuştur. Öğrencilerimiz ve beden eğitimi öğretmenimiz Samiye İnci KARADAĞ’ı tebrik ederiz.

Veli Ziyaretlerimize Devam Ediyoruz

Nis

Karaman ilinde gerçekleştirilen Ümitler Türkiye Kuraş şampiyonasında 19 ilden 220 sporcunun katıldığı turnuvada gümüş madalya kazanan Okulumuz öğrencisi Busenaz Türkmen Türkiye 2.si olarak Avrupa Kuraş Şampiyonasında ülkemizi temsil edecektir.

Nis

Halk Eğitim Merkezi Usta öğreticisi Alihan hocamızın çalışmalarıyla, İLK DEFA Okulumuzun Halk Oyunları ekibinin oluşturulduğunu ve İLK oyunlarını 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında sergilediler.

Nis

Akyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir ÇIRAKOĞLU'nun okulumuzu ziyareti.

Akyurt Belediye Başkanımız Hilal AYIK Hanımefendi'ye Tebrik Ziyareti

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programımız.

Peygamber Efendimize Mektup Yarışması-2  Ödül Törenimiz

Akyurt Minikler Satranç Turnuvasında

Merve Doğan

Kerem Yıldırım

Serhat Öz 4.

Olmuştur öğrencilerimizi ve emeği geçen Erhan AKDAĞ VE İnci KARADAĞ öğretmenimizi tebrik ederiz.

Mrt

Akyurt ilçesi’nde düzenlenen yıldızlar santranç turnuvasında

Tameem Zayed

Abdulaziz Ali Almohamad

Zeynep Gül Kılınç

Emir Karababa

Musa Ramazan Köse Öğrencilerimiz tebrik eder emeğe geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Akyurt kaymakamlığının başlattığı "Hogeldin Öğretmenim" projesi kapsamında veli ziyaretlerine devam ediyoruz.

Şbt

Erkekler futsal yıldızlar okul takımı Akyurt 2.si. Öğretmenimiz İnci KARADAĞ'ı ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Şbt

Judo branşında Çorum ilinde 9 ilden 350 sporcunun katıldğı müsabakada okulumuz öğrecnileirnden Buse Naz TÜRKMETİN ve Yusuf ŞEKER 3. olup Denizli ilinde ki Türkiye Finallerinde ilçemizi temsil edecek. Antrönörümüz Nihat OBA'yı ve öğrencilerimiz tebrik ederiz.

Şbt

Olumlu davranışları geliştirme projesi kapsamında Ocak ayının sınıfı 5/A oldu.

Ock

Anasınıfı öğrencilerimiz Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında öğretmenleri Gülser ESEN gözetiminde büyüteçle varlıkları inceliyor.