ANKARA / AKYURT - Akyurt İmam Hatip Ortaokulu

OKUL FUTBOL TAKIMIMIZ AKYURT BİRİNCİSİ OLDU

May

Akyurt'ta bulunan ilokullarımızı gezerek imam hatipli olmanın ayrıcalıklarını alattık.

8. Sınıf Mazeret Sınavları Takvimi

May

8. Sınıf Ortak Sınav Takvimi (2023-2024)

2023-2024 Mazeret Sınavı Takvimi

2023-2024 Ortak SınavTakvimi

May

4. Sınıftan, 5.sınıflara Geçecek olup Okulumuza Kayıt olmak isteyen öğrencilerimizin sınava girmeleri önemle rica olunur.

Nis

Akyurt Dart Turnuvalarında Kız takımımız . Erkekler takımımız olmuştur. Öğrencilerimiz ve beden eğitimi öğretmenimiz Samiye İnci KARADAĞ’ı tebrik ederiz.

Veli Ziyaretlerimize Devam Ediyoruz

Nis

Karaman ilinde gerçekleştirilen Ümitler Türkiye Kuraş şampiyonasında 19 ilden 220 sporcunun katıldığı turnuvada gümüş madalya kazanan Okulumuz öğrencisi Busenaz Türkmen Türkiye 2.si olarak Avrupa Kuraş Şampiyonasında ülkemizi temsil edecektir.

Nis

Halk Eğitim Merkezi Usta öğreticisi Alihan hocamızın çalışmalarıyla, İLK DEFA Okulumuzun Halk Oyunları ekibinin oluşturulduğunu ve İLK oyunlarını 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında sergilediler.

Nis

Akyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir ÇIRAKOĞLU'nun okulumuzu ziyareti.

Akyurt Belediye Başkanımız Hilal AYIK Hanımefendi'ye Tebrik Ziyareti

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programımız.

Peygamber Efendimize Mektup Yarışması-2  Ödül Törenimiz